chatcheckfacebookfoodgiftboxinstagramnewsplaytwitteryoutube

Wellness

Filozófiánk

" …where body meets mind and mind meets body…"

A wellness nálunk vendégünk testi- és lelki jólétét jelenti, amelyhez minden lehetséges módon igyekszünk hozzájárulni

Kerti tóval és szép természeti környezettel körülölelt Wellness részlegünk fedett- és szabadtéri élményekkel várja Önt. Belső szaunánk és gőzkabinunk segítségével elősegítheti szervezetének méregtelenítési folyamatait, bőrének megszépítését és testének ellazulását.
A nagymedencében tett úszás-, vagy egy élményzuhany után a Kneipp rondellában sétálva keringése felpezsdül, és a talpak reflexzónáira gyakorolt hatások jótékonyan kihatnak az egész szervezetre. Vendégünk pihenését nyugágyak, hőterápiás kerámiaágyak és kényelmes kanapék szolgálják. 
A nyári szezonban a kerti tó melletti wellness teraszon és a külső medencénél is minden feltétel adott a kikapcsolódáshoz. Kerti pavilonok, függőágyak és nyugágyak fogadják a csend, szépség és természet kedvelőit.
 

Részletek

Kezeléseink

Vendégünk testi-lelki jólétét, megszépülését és érzékeinek kényeztetését wellness kezeléseink és szolgáltatásaink teszik teljessé

Masszázskínálatunk a klasszikus svédmasszázsoktól kezdve a stresszoldó- és méregtelenítő masszázsokon át a lávaköves-, illetve talpreflex masszázsig kínál nyugalmat, testi-lelki egyensúlyt- és felüdülést hozó pillanatokat.
Beauty- és arckezeléseinkhez, pakolásainkhoz szakembereink a kozmetika élvonalába tartozó, kiváló minőségű Germaine de Capuccini termékeket használják. A klasszikus arckezelésekhez szükséges valamennyi termék aktív hatóanyagokat, természetes növényi kivonatokat tartalmaz. Függetlenül a eljárás céljától nagy hangsúlyt fektetünk a kezelés kényeztető jellegére.
Nálunk tetőtől-talpig megújulhat, megszépülhet, szoláriumunkkal barnává teheti bőrét, aromafürdőnkben pedig könnyed illatos pezsgéssel teljesen ellazíthatja testét.

Részletek

Day Spa

Fürdőházunk nem csak szállóvendégeink részére

Részletek

Ásványvíz

AQUA SZIDÓNIA: Nálunk még a csapból is ásványvíz folyik...

A Szidónia Kastélyszálloda területén két saját kút található, melynek ásványvízzé történő engedélyeztetése kitűnő eredménnyel megtörtént. Medencéinket, fürdőszobáinkat, "tiszta forrásból", a föld mélyéből feltörő minősített ásványvízzel tápláljuk. Ételeinket és italainkat szintén a kitűnő minőségű ásványvizünkkel készítjük el, ásványvizünk különösen alkalmas a nitrogén szegény diétához. Vendégeink így nálunk ásványvízben fürödhetnek, és táplálkozhatnak. A kitűnő összetevőkkel rendelkező ásványvíz hamarosan palackozott formában is elérhető lesz mindenki számára.

 

Részletek

Sárkányösvény

 
Az ősidőkben felfedezték, hogy az ember és a természet elválaszthatatlan egységet alkot. Csak mintegy kétszáz éve próbálja az ember „uralma alá hajtani a természetet”, az eredmény ismert. Korábban az ember megfigyelni igyekezett a természet jelenségeit és alkalmazkodott hozzá. Nem volt kérdéses, hogy bizonyos betegség tüneteit észlelve magán meghatározott gyógynövényekhez nyúljon, illetve felkeressen gyógyító helyeket. Tartósabb letelepedés előtt pedig gondosan megvizsgálták, hogy a hely nem betegítő hatású-e.

Tovább