chatcheckfacebookfoodgiftboxinstagramnewsplaytwitteryoutube

Csapatépítés


 „MONA LISA KÉPRABLÁS RÖJTÖKÖN”
 
A feladat:
Előzetesen megterveztetjük grafikussal egy közösen kiválasztott híres műalkotást, aminek elkészítjük a felnagyított mását.
A nagyméretű festményt több kisebb vászonra nyomtatjuk. A társaságot kisebb csapatokra osztjuk, és minden csapat önállóan dolgozik a saját kép részletén. (festéket, vásznak, egyéb eszközöket biztosítunk)
A csapatok egymás mellett dolgoznak a teljes kép egyik kis részletén.
A feladat végén minden képet a helyére illesztünk, és vacsora előtt bemutatjuk a műalkotást, amit később akár az iroda épületében is kihelyezhetnek.

Időtartam: 1-max. 1,5 óra (előnye: nem időjárásfüggő!)

 
„RÖJTÖKI HOLLYWOOD”

Feladat: Egy kosztümös reklámfilm elkészítése a kastély parkjában.

Minden csapat saját filmet forgat, amelynek történetét, rendezését és a színészi alakításokat is csapattagok maguk végzik (a kosztümöket biztosítjuk).
A program egy közösen kiválasztott téma, egy előre megbeszélt forgatókönyv alapján egy igazi hollywoodi produkció megszervezése, majd előadása. Lényege a csapatmunka, a kreativitás, a gyors és hatékony döntések meghozatala, valamint a kommunikáció. A szervezésből adódó problémák játékos, de ugyanakkor felelősségteljes megoldásának gyakorlására is igen alkalmas, és nem utolsó sorban rendkívül szórakoztató. A programot kiegészítheti egy hatalmas (pl. kartonpapír) felirat elkészítésével a Hollywood felirat mintájára, amelyet egy közeli domboldalon helyeznek ki a résztvevők egy fotó erejéig. A vacsora során mindegyik reklámfilm levetítésre kerül, amelyen a résztvevők együtt szórakozhatnak.

Időtartam: 3- 4 óra (előnye: nem időjárásfüggő!)

 
„SZAPPANTARTÓ FUTAM”

A szappantartó futam egy olyan élményt nyújtó program, ahol a résztvevő csapatok egyszerű elemekből egy kétszemélyes autót szerelnek össze, méghozzá olyat, ami versenyzésre alkalmas. Ahhoz, hogy az autó el is induljon, szükség van még meghajtó erőre.  A program két részből áll. Az első az autók összeszerelése, egyedi arculatának kialakítása, majd a verseny.
Az autókat a résztvevők előre gyártott elemekből szerelik össze. Az összeszereléshez egy szerelési útmutató nyújt segítséget. A csapatok az egyéni, elképzeléseik alapján a dekoráció – vagy, ahogy egyik résztvevőnk nevezete az ’optikai tuning’ – elkészítésével adják meg az autók végleges formáját, stílusát. A részegységek összeszereléséhez kéziszerszámokat biztosítunk.
A csapatok az összeszereléssel párhuzamosan rögtön nekiláthatnak az autók egyedi arculatának kialakításának. Ehhez hullámpapírt, kartonlemezeket és színes krepp papírokat biztosítunk. A szórópisztolyokkal festett dekorációt az autó fa vázára lehet felcsavarozni. Az autó szerkezetének és dekorációjának elkészítése összehangolt csapatmunkát igényel.
Utána jöhet a kihagyhatatlan „dragrace”! – ekkor a résztvevő autók páros versenyekben döntik el, ki gyorsul a legjobban!

Létszám: A program létszáma 30-180 fő, ettől eltérő létszám külön tervezést igényel.
Időkeretek: létszámtól függetlenül 2,5-4 óra, más programokkal kiegészítve – egész nap.


  


Kérjen ajánlatot, és szállodánk a kedvező árakon felül, ötleteket is adunk Önnek, hogy a tréning, rendezvény, partneri találkozó a lehető legjobb eredményekkel szolgáljon, és a legjobb hangulatban teljen!
 

LETÖLTHETŐ BEMUTAKOZÓ KONFERENCIA ANYAGUNK.pdf


« Vissza