chatcheckfacebookfoodgiftboxinstagramnewsplaytwitteryoutube

Élményajánló

Golfozás

 
 

GOLFRA FEL!


20km-re Röjtökmuzsajtól, a nyugati határ melletti Zsirán a Sonnengolf Club 2008 nyarától várja a golf szerelmeseit és a golf után érdeklődőket a 9 lyukú Par 36 -os, a 9 lyukú Par 3 - as pályákkal, fedett Driving Range, Putting - Pitching - Chipping Green-nel. Látogasson el Ön is!

Sonnengolf Club- ban  jelenleg 9 lyukú Par 3–as gyakorló pálya, 9 lyukú Par 36 - os versenypálya  mellett kivilágított 300 méter hosszú Driving Range, 7 állásos fedett és 40 füves elütő, valamint Putting-, Chipping-, Pitching Green és Bunkergyakorlási lehetőség kínál sportolási, és szórakozási lehetőséget a látogatóinak. A Klubház és a kényelmes lounge pro shop, valamint egy csodálatos napozóterasz teszik teljessé az egész család golf programját.

Professzionális oktatóink segítségével a golfjátékot egyre több ember számára szeretnénk ismertté tenni, így különböző oktatási lehetőséget biztosítunk golf után még csak érdeklődők számára is. A Driving Range tükrökkel felszerelt oktatói box-aiban, az edzők videokamerás swinganalízissel is várják vendégeiket ahol azonnal meg lehet nézni és kijavítani az esetleges hibákat.
A klubház és a kényelmes lounge, a pro-shop, valamint egy csodálatos napozóterasz teszik teljessé az egész család golf-programját.

 

 


« Vissza