chatcheckfacebookfoodgiftboxinstagramnewsplaytwitteryoutube

Élményajánló

Piknik Deluxe

Töltsön el páratlan perceket csodaszép kastélyparkunkban, ahol a szabad ég alatt élvezheti kedvesével egy romantikus piknik minden örömét. Klasszikus és deluxe piknik csomagajánlatainkkal és piknik takaróval tesszük még kellemesebbé szabadtéri időtöltésüket. 7 hektáros parkunk kiválóan alkalmas arra, hogy pár meghitt órát töltsenek el a természetben, távol a város zajától.

Golfozás

20km-re Röjtökmuzsajtól, a nyugati határ melletti Zsirán a Sonnengolf Club 2008 nyarától várja a golf szerelmeseit és a golf után érdeklődőket a 9 lyukú Par 36 -os, a 9 lyukú Par 3 - as pályákkal, fedett Driving Range, Putting - Pitching - Chipping Green-nel. Látogasson el Ön is!

Kastélyprogramok

Változatos, sokszínű sport,- és wellness programokkal gondoskodunk Vendégeink teljes kikapcsolódásáról, mint pl. gerinctorna, Aquafitness a beltéri medencében, Nordic Walking, történelmi séta a csodaszép kastélyparkban.

Szarvasgomba vadászat

A szarvasgomba vadászat olyan mint a kincskeresés, gyűjtését mindig is titokzatosság övezte....

Régiónkról

Ismerje meg környékünk Csodálatos Világát! - A Fertő-Hanság Nemzeti Park és környéke minden évben ismeretterjesztő rendezvényekkel, kenutúrákkal, gyermekfoglalkozásokkal várja a régióba érkező vendégeket. Fedezze fel a Fertő zegzugos csatornáit, növény- és élővilágát az izgalmas programok alkalmával!

Vadászat

A kastély a XVI. században csak földszintes udvarház, a 3414 holdas Nagyerdő vadászháza volt. Romantikus, klasszicista stílusban építették kastéllyá 1750-ben. Az épületet a mai napig egy csodálatos vadászterület veszi körül, gazdag vadállománnyal - szarvaz, őz, vaddisznó– mely kiváló lehetőséget biztosít a sport szerelmeseinek, hogy egy-egy díjnyertes trófeával térjenek haza.