chatcheckfacebookfoodgiftboxinstagramnewsplaytwitteryoutube

HU

World Luxury Hotel Award 2015

Nemzetközi mezőnyben, a világ kedvenc luxusszállodáinak versenyében bizonyított a magyarországi Szidónia Kastélyszálloda, amelyet idén a World Luxury Hotel and Spa Awards legjobbjai közé választottak. A röjtökmuzsaji hotel a vendégvisszajelzések alapján a „Luxury Wedding Destination” különdíját hozhatta el az október 24-én este, a Hongkongban megrendezett gálán.

A World Luxury Hotel and Spa Awards versenyében évről évre a világ legjobb luxusszállodái és azok spái mérik össze erejüket, mégpedig a vendégek tapasztalatai alapján. Idén a befutók közé a szavazatot leadó vendégek a magyar Szidónia Kastélyszállodát is beszavazták. Az 2015-évi hongongi gálán a „Luxury Wedding Destination” cím után járó díjat  Gulyás Eszter, és a tulajdonos cég ügyvezetője, David Fallmann vette át, akik elmondták „igazán megtisztelő es megható számukra ez a csodás kitüntetés, amelyet elsősorban a vendégeknek és a fantasztikus kollégáknak
köszönhetnek”
.

A vendégek szeretetének ereje
A szállodaipar Oscar-gálájának tartott World Luxury Hotel and Spa Awards díjainak különlegessége, hogy a luxusszállodákat és gyógyfürdőket, illetve azok szolgáltatásait itt maguk a vendégek osztályozzák, értékelik saját élményeik alapján. A versenyben, a számos kategóriában és a Föld minden pontjáról nevező prémium hotelek és spák közül így csak azokat értékelik, amelyeknek korábbi vendégei a legtöbb szavazattal erősítik meg azok kiválóságát. Vagyis a 2006-ban alapított, és a vendégek döntése alapján odaítélt World Luxury Hotel and Spa Awards egyfajta fokmérője is a luxusnak a turizmusszektorban, az egyes kategóriákban megszerzett győzelem pedig csak tovább emeli a díjazott szállodák, fürdők ázsióját.
A különleges díjat a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálloda idén először szerezte meg, a versenyben pedig a magyar győztest olyan nagy nevek mellett értékelték, mint a „Luxury Suite Hotel” díjat elhozó Plaza Athénée, Párizsban.
 

« Vissza