chatcheckfacebookfoodgiftboxinstagramnewsplaytwitteryoutube

Szobák

Kastélyépület, és az Udvarház változatos, egyedi kialakítású, női nevekre keresztelt szobái bizonyára elnyerik tetszését.
„Nálunk otthon van” – hiszen a kastélyszálló munkatársai nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az ide érkező vendég szinte hazaérkezzen, akár egy rövid romantikus kikapcsolódásról vagy egy fontos üzleti útról legyen szó.
Szobáink és apartmanjaink egy része pótágyazható, illetve egyágyas elhelyezéssel is igényelhető. Külön ágyas szobáink a konferenciák résztvevői részére ideális elhelyezést biztosítanak.
 
·         Szidónia Vital Fürdőház használata (úszómedence,  pezsgőfürdő, finn szauna, aromaterápiás gőzfürdő, Kneipp rondella, hőterápiás kerámia fekvőhelyek, teabár)
·         Kondicionáló terem használata
·         Fürdőköntös biztosítása az itt tartózkodás alatt
·         A kastélyparkban teniszpálya, asztalitenisz, strand röplabda, kosárlabda, játszótér és kerti óriás sakk lehetőség
·         Valamennyi Vendégünk részére ingyenes parkolási lehetőség
·         Széf, wireless internet és hajszárító a szobában

...és természetesen minden tartózkodás tartalmazza a Szidónia Kastélyszálloda dolgozóinak kedvességét és gondoskodását!
 
A szobák az érkezés napján délután 14 órától foglalhatók el, az elutazás napján a kijelentkezés időpontja délelőtt 11 óra. Korai érkezés vagy késői elutazás esetén csomagszobát biztosítunk.
Szállodai szobáink nemdohányzók! Előzetes egyezetés alapján legkisebb házi kedvencét (kis testű kutyát, macskát) is örömmel látjuk vendégül (a szolgáltatás külön térítendő)
« Vissza