chatcheckfacebookfoodgiftboxinstagramnewsplaytwitteryoutube

Adatvédelem


 Adatvédelem
Ezen oldalak üzemeltetői komolyan veszik a személyes adatok védelmét. Személyes adatait bizalmasan, a törvényi adatvédelmi szabályoknak és az adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően kezeljük. Weboldalunk használata általában személyes adatok megadása nélkül lehetséges. Amennyiben weboldalunkon személyes adatok (például név, lakcím vagy e-mail cím) gyűjtésére kerül sor, ez lehetőség szerint mindig önkéntes alapon történik. Ezeket az adatokat az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül nem adjuk át harmadik félnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az interneten keresztül történő adatátvitel (például e-mailes kommunikáció esetén) biztonsági résekkel járhat együtt. Az adatok teljes körű védelme harmadik személyek általi hozzáféréssel szemben nem lehetséges.
 
Adatvédelmi tájékoztatás vendégeink részére.pdf
 
Személyes adatok felhasználása a marketing céljából
 
Személyes adatokat csak akkor és abban a mértékben gyűjtünk, melyben ezt a törvény lehetővé teszi, illetve Ön rendelkezésünkre bocsátja azokat. Személyes adatok reklám, piackutatás, valamint szolgáltatásaink tervezése céljából történő felhasználására csak akkor kerül sor, ha Ön ehhez kifejezett hozzájárulását adta nekünk. Önnek bármikor jogában áll visszavonni a beleegyezést. Az adatfeldolgozás céljait weboldalunk megfelelő helyein tüntetjük fel, és azokat utólag nem változtatjuk meg. Személyes adatok harmadik személyek felé történő továbbítására az Ön hozzájárulása nélkül csupán akkor kerül sor, ha erre minket törvény kötelez.
 
Kérdéseivel forduljon az alábbi címhez:
 
Kastélyszálló Szidónia Röjtökmuzsaj Kft
9451 Röjtökmuzsaj, Röjtöki út 37.
E.mail: szidonia@szidonia.hu
  
Sütik (Cookies)
 
A weboldalak egy része úgynevezett sütiket használ. A sütik nem károsítják a számítógépet és nem tartalmaznak vírusokat. A sütik kínálatunkat felhasználóbarátabbá, hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik. A sütik kisméretű, a számítógépen és a böngésző által tárolt szöveges fájlok. Az általunk használt sütik többsége az ún. „alkalmi sütik“ kategóriájába tartozik. Ezek a weboldalról való kilépés után automatikusan törlésre kerülnek. A többi süti a végberendezésben marad, amíg Ön nem törli azokat. Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy felismerjük a böngészőt a következő látogatáskor. Böngészőjét úgy állíthatja be, hogy tájékoztatást kapjon a sütik beállításáról, és csak bizonyos esetekben engedélyezze a süti használatát, bizonyos esetekben a süti elfogadását, vagy teljesen zárja ki azokat, és engedélyezze a sütik automatikus törlését a böngésző bezárásakor. A sütik letiltása korlátozhatja a webhely működését.
 
Google Analytics
 
Ez a weboldal a Google Analytics internetes elemzési szolgáltatás funkcióit használja. A Szolgáltató a Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.
A Google Analytics úgynevezett „Sütiket“ (Cookies) használ. Ezek a számítógépen tárolt szöveges fájlok, amelyek lehetővé teszik a webhely használatának elemzését. A süti által generált információ az Ön weboldalának használatáról általában az USA-ban lévő Google-szerverre továbbítódik és ott tárolódik.
  
Információhoz, törléshez, korrekcióhoz, korlátozáshoz és tiltakozáshoz való jog.
 
Ön bármikor jogosult a rendelkezésre bocsátott személyes adatokról, a származásukról és a címzettekről, valamint az adatfeldolgozás céljára vonatkozó információk ingyenes közzétételére, valamint az adatok korrekciójára, kifogásolására, korlátozására vagy törlésére. Az ezzel, valamint a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos további kérdésekért minden esetben forduljon a következő címhez:
 
SANLAS HOLDING GmbH
Katrin Köfer, MSc, MPH
8010 Graz, Parkstraße 11
E-mail: datenschutz@sanlas.at
 
Fellebbezési jog
 
A GDPR 77. cikke szerint Önnek jogában áll fellebbezést benyújtani a felügyeleti szervhez, amennyiben ha úgy gondolja, hogy az adatkezelő által végzett személyes adatainak feldolgozása nem jogszerű.
 
Illetékes felügyeleti szerv:
 
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
 
 
Ez a SANLAS Holding, 8010 Graz, Parkstraße 11., www.sanlas.at adatvédelmi nyilatkozata, beleértve az abban felsorolt telephelyeket. Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül e-mailben.
 

« Vissza