chatcheckfacebookfoodgiftboxinstagramnewsplaytwitteryoutube

HU

Konferencia helyszíneink

 


 

" Nemesi kényeztetés Röjtökmuzsajon” 

A röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálloda hét hektáros parkja rendszeres és kedvelt helyszíne a konferenciáknak, csapatépítéseknek. „Minket kifejezetten azért választanak, mert távolabb vagyunk Budapesttől, így a kollégák nem tudnak hazaszökni, ráadásul a 400 lelket számláló kis faluban nincs lehetőség éjszaka életre, így mindenki kénytelen a kastély adta lehetőségeknél maradni, az előre eltervezett közös program hiánytalan létszámmal lebonyolítható” – nyilatkozta lapunknak Gulyás Eszter
Az apró település meseszép parkja a csend és a nyugalom szigete, unalomtól azonban véletlenül sem kell tartani. Aki lelassulós programra vágyik, választhatja a kastélytörténeti előadással színessé tett nordic walking túrát, stresszt oldani a közös jógázások során lehet, amit egyesek szerint a kastély parkja alatt húzódó, pozitív energiát árasztó energiakör tesz az átlagnál hatékonyabbá. 
A mozgalmasabb eseményeket külsős partnerek bevonásával bonyolítják le: kalandparkszerű kitelepüléssel ügyességi feladatok éppúgy választhatók, mint a „Röjtöki Kerekasztal Lovagjai” program: az egyes állomásokon íjászkodás, sorverseny, borfelismerés, vagy éppen főzés várja a résztvevőket. Beszélgetésünk idején éppen a „Szappantartó futam” előkészületei folytak: a csapatok a saját maguk eszkábálta autóval hajtanak majd végre ügyességi feladatokat. Annak sincs akadálya, hogy Hollywood költözzön egy napra a kicsinyke faluba, ez esetben videokamerák és forgatási feladatok várják a résztvevőket. Agatha Christie utóérzésünk lehet a „Gyilkosság a kastélyban” program során, itt természetesen az elkövető leleplezése a cél.
Rossz idő esetén a hét terem valamelyikébe terelik a társaságot, Trófea teremben nagyságrendileg 60 fő fér el kényelmesen, a Bálterem kapacitása széksorosan 100 fő, de a 20-50 főnek helyet adó, kis kerttel, kemencével rendelkező Kúria is kedvelt helyszín.
A maximális kapacitás rendezvény esetén 120 fő. Szálláslehetőséget a főépületben és az udvarházban kínálnak, maximálisan mintegy 100 főnek. A ház adottságai, mérete miatt gyakran élnek a vendégek a kizárólagos tartózkodás lehetőségével. A cateringet a Szidóniában minden esetben saját maguk biztosítják, legyen szó könnyű üzleti ebédről, esküvői vacsoráról, grillezésről, kávészünetekről, vagy éppen fehér kesztyűben felszolgált, elegáns gálavacsorákról. Alapelv a friss, környékbeli alapanyagok használata. 


Business Traveller Magazin - 2016. júniusi lapszám 

« Vissza