chatcheckfacebookfoodgiftboxinstagramnewsplaytwitteryoutube

EN

Recreation programs

 
A mozgás ismert egészségmegőrző és prevenciós hatásai mellett, mint örömforrás is jelentős értéket képvisel. Vendégünk testi-lelki jóléte érdekében ezt az összhatást célozzuk meg szabadidős sportlehetőségeinkkel, vezetett rekreációs- és mozgásprogramjainkkal.

A pazar kilátással rendelkező fitneszterem többek között kardiógépekkel, kombinált edzőgéppel, bordásfallal és súlyzókkal várja az erősíteni vágyókat. A terem adottságainak köszönhetően otthont ad jógafoglalkozásoknak is, ahol a hangsúly a belső béke-, az erőnlét-és a hajlékonyság egységbe rendezésére helyeződik. A lelki béke elérését meditációs foglalkozásunkkal teheti teljessé, a nagymedencében pedig időjárástól függetlenül élvezhető az Aquafitness ízületkímélő, könnyen kivitelezhető-, mégis hatékony erőnlétfokozó zenés mozgásprogramja.

A kastélyt körülölelő 7 hektáros park számos felfedezni való helyszínt rejt magában, ahol energiával, szépséggel és életörömmel töltődhet vendégünk. Ehhez egy könnyed vezetett sétát biztosítunk igény szerint nordic walking botokkal és némi kastélytörténelmi kitekintéssel fűszerezve. A parkban teniszpályák, kosárlabda pálya, pingpong pavilon, íjjak és tollas ütők várják használóikat.
Azok a kedves Vendégeink, akik szeretnék a Kastély környékét is megismerni, kerékpárjaink nyergében felfedező útra indulhatnak, vagy részt vehetnek másfél órás szervezett nordic walking kirándulásunkon, ahol a táj hangulatából és természeti szépségeiből töltekezhetnek.

Nyári terveink között szerepelnek továbbá olyan házon belül szervezett kirándulások, amelyek bemutatják az Alpokalja kincseit: Kőszeget és vidékét, Sopront és környékét valamint a Fertő tájat a maga ezerarcú szépségével.
« Back